top
logo


Please login to comment

Comments (29)

 • Administrator dec. 14, 2016
  Lifetime support az ha valakinek gyanútlanul ingyen segítesz egy informatikai kérdésben 10 percig és ezért Ő hálából családja és ismerősei összes informatikai problámáját Veled oldatja meg INGYEN és BÉRMENTVE, ÉLETED VÉGÉIG!
 • Attila szept. 23, 2015
  ...to avoid Bricking your router... Ez marha jó... :-)
 • Attila márc. 09, 2015
  Sokáig szerettem a TeamViewer-t. Mostanra kiderült számomra, hogy nem az a kis kedves, mosolygós, mint a honlapján a lány... Windows-on első használatakor beregisztrálja magát szolgáltatásnak még akkor is, ha "nem telepítem fel"!!! És a lemezek egész nap "darálnak". Kiirtottam, és a lemezgyilkos, folyamatos kerepelés megszűnt. Bele sem merek gondolni, mi mindent csinálhatott a gépemen. Linux allatt nem volt ennyire kritikus a dolog. Ott akkor volt vele csak gond, ha a rendszerrel együtt automatán indult és a hálózatban volt egy másik, vírussal fertőzött Windows-os gép.
 • Attila aug. 26, 2014
  Sajnos az Ubuntu is elkapta a Microsoft-kórt. "Megjavította" (igazából rontotta), ami már jó volt és változatlanul hagyott sok hibát. Mindazonáltal a többi disztribúció sem lett jobb, így még mindig az Ubuntunál maradok...
 • Attila ápr. 29, 2014
  Nagy igazságok gyüjteménye: http://theoatmeal.com/comics/computers

bottom
top

Olvasóink

Oldalainkat 56 vendég böngészi

A legújabbak

A legnépszerűbbek


bottom