top
logo


Informatikai cikkek

Az informatikus is ember, nem a számítógép érzések nélküli adaptere!

Itt az általam írt informatikai tartalmú cikkek, leírások találhatók. Ingyenesen elolvashatók, de nem árusíthatók! Még átdolgozva sem...!

 


 Egyszerű segédlet átlagos felhasználóknak

Az ember nem érthet mindenhez. E kényszerű tudatlansága végett gyakran ki van szolgáltatva. Ez a cikk informatikai területen kíván néhány egyszerű, ámde hasznos tanácsot közreadni.

Módosítás dátuma: 2011. október 03. hétfő, 08:27
Bővebben...
 
A bepipult felhasználók és kétségbeesett informatikusok esete

Munkám során gyakorta kerülök kapcsolatba "laikus" illetve képzettebb felhasználókkal is. E cikkben a két csoporttal történő konfrontációkról és azok orvoslásáról írok. Noha e cikk informatikai, mégis azt gondolom, hogy egy sor teljesen más fajta szolgáltató ágazat problémája is egyben. Az alábbiakhoz hasonló helyzetek csupán a fantázia művei lehetnek... Írnám, ha filmet rendeznék erről, hogy meg ne sértsek valakit. Pedig a szándékom a segítés és nem a sértegetés.

 

Módosítás dátuma: 2011. október 03. hétfő, 08:28
Bővebben...
 
A Windows helyett...

Sok-sok éve foglalkozom már (többnyire sikerrel) az emberek informatikai gondjaival. Ez alatt az idő alatt kialakult bennem egy rendszer, hogy mi az a minimum amire egy átlagos számítógépet használónak szüksége lenne. Főként Magyar felhasználókra gondolok. Így az általam elképzelt megoldásoknak olcsóknak, egyszerűen kezelhetőknek és könnyen elérhetőknek kell lenniük.

 

Módosítás dátuma: 2018. január 16. kedd, 09:48
Bővebben...
 bottom
top

Olvasóink

Oldalainkat 50 vendég böngészi

A legújabbak

A legnépszerűbbek


bottom