top
logo


Please login to comment

Comments (145)

 • Administrator máj. 31, 2017
  Az Abevjava mindennek a java! Az a programozógárda, aki ezt a szart összetákolta, az igénytelenségi és embertelenségi versenyeken világbajnok lehetne... A 15KOZ nyomtatvány hátulján lévő 12 sort már két órája próbáljuk kitölteni. Látszik, hogy akik ezt az igénytelen vacakot összetákolták, még életükben egyszer sem próbálták ki, milyen klassz is kitölteni. És a karakterkezelési mechanizmussal sincsenek tisztában. Szerintem a fizetésük viszont nem annyi, mint amennyit ezért a primitív alkotásért érdemelnének.
 • Administrator dec. 14, 2016
  Lifetime support az ha valakinek gyanútlanul ingyen segítesz egy informatikai kérdésben 10 percig és ezért Ő hálából családja és ismerősei összes informatikai problámáját Veled oldatja meg INGYEN és BÉRMENTVE, ÉLETED VÉGÉIG!
 • Administrator okt. 09, 2016
  A Piroska szörp remek, átverős promócióba kezdett. Az interneten, regisztrálás után beküldendő kód a kupak tetején KÍVÜL található. Egy ügyes árufeltöltő, a mobiljával az üvegek fölött fényképezgetve nagy mennyiségű kódra tehet szert. A regisztráció során a rendszer a megadott e-mail címemet benyelte, és a következő kupaknál újabb e-mail címet kért. Ennyire rosszul megy már Piroskáéknak is, hogy ilyen e-mail cím-adatbázis szerzéshez folyamodnak? Ennyit a játék tisztaságáról. Lehet, hogy már előre kijelölték, hogy ki fogja "megnyerni" az egy milliót? Iyenkor mondta Sass József humorista, hogy "jól hangzik, de sajnos nem igaz". Ő ezt akkor mondta, mikor a '80-as években az egyetlen nyereményautó egy-egy slusszkulcsa két mosóporos dobozban is ott volt... :-)
 • Attila aug. 08, 2016
  https://www.facebook.com/mrasz.official/videos/1147203585321202/?video_source=pages_finch_main_video
 • Attila márc. 05, 2016
  A Magyar Posta válasza a 21. század kihívásaira a következő: "Kényelmes: táviratát nyitvatartási időben az ország valamennyi postájáról elküldheti. Távirata akár képet, ábrát is tartalmazhat."

bottom
top

Olvasóink

Oldalainkat 48 vendég böngészi

A legújabbak

A legnépszerűbbek


bottom